Infrarood fotografie ideaal om warmte verlies in een woning te waarnemen

Infrarood fotografieMet infrarood fotografie is het mogelijk om het onzichtbare zichtbaar te maken. Doormiddel van infrarood fotografie met een thermo grafische fotocamera kan er zichtbaar gemaakt worden op welke punten er lekkages of gebreken zijn in de woning. Deze lekkages of gebreken zijn niet met het blote oog waarneembaar.

Het voordeel van infrarood fotografie ( een nieuwe en exclusieve methode ) is dat het alle gebreken en lekkages opspoort zonder hak, breek en sloopwerk. Wij kunnen niet alleen infrarood fotografie tegen zeer schappelijke prijzen aanbieden het is voor u ook nog eens een kostenbesparende check.

Infrarood fotografie wordt vaak als hulpmiddel ingezet tijdens bouwkundige keuringen, meeloopkeuringen, woning aankoop en dak inspecties. Infrarood fotografie wordt tevens veel gebruikt nadat een woning opnieuw geïsoleerd is om te zien of alles correct geïsoleerd is.

Wilt u meer weten wat infrarood fotografie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Tel. 010-461 1872 of info@bouwkundig-adviesbureau.nl

Infrarood fotografie van uw woning een kostenbesparende check !

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Bouwkundig Adviesbureau
A.D. v Ravesteijn
Berglustlaan 7
3054 BA Rotterdam

Tel. 010-461 1872
Mob. 06 55705366

info@bouwkundig-adviesbureau.nl

Sitemap