Bouwkundige keuringen Rotterdam

Bouwkundige keringen RotterdamU wilt graag een objectief beeld van de waarde van uw ( toekomstig ) huis in Rotterdam. Laat dan door Van Ravesteyn een bouwkundige keuring uitvoeren. Bouwkundige keuringen laten gebreken zoals lekkages, houtworm of andere verborgen gebreken aan het licht komen. Door een bouwkundige keuring van uw woning in Rotterdam weet u dan gelijk waar u aan toe bent.

Voor bouwkundige keuringen Rotterdam kunt u dan ook bij ons terecht. Onze bouwkundige keuringen in Rotterdam worden uitgevoerd tegen betaalbare prijzen. Van Ravesteyn is dan ook een erkend bouwkundig adviesbureau gevestigd aan de Berglustlaan 7 te Rotterdam.

Wanneer u bij Van Ravesteyn een bouwkundige keuring aanvraagt voor uw woning in Rotterdam dan zal er binnen 1 werkdag contact opgenomen worden om een afspraak in te plannen. . De bouwkundige keuring is een beoordeling van de woning in Rotterdam op basis van een visueel onderzoek op alle essentiële punten voor zover deze bereikbaar zijn onder normale omstandigheden.

Bouwkundige keuringen Rotterdam nodig bel Van Ravesteyn

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Bouwkundig Adviesbureau
A.D. v Ravesteijn
Berglustlaan 7
3054 BA Rotterdam

Tel. 010-461 1872
Mob. 06 55705366

info@bouwkundig-adviesbureau.nl

Sitemap